UČÍME SE VIDĚT AURU

0 143

UČÍME SE VIDĚT AURU

Aura je energetické pole, které vyzařuje kolem těla. Vzniká produkcí energie v čakrách. Jestliže jsou vaše čakry jen minimálně otevřené nebo poškozené, může vypadat vaše aura jako matná a slabá. Pokud ale máte dobré zdraví a jste přiměřeně emocionálně otevření, pak máte aktivnější a silnější čakry a také pružnější auru.
Rozpětí aury může být různé. Někdo má auru smrštěnou (sahá jen 30 cm od těla), někdo ji má zas příliš roztaženou (1,5 metru až 800 metrů od těla), což už je příliš velká rozptýlenost. Ani jedno, ani druhé není ideální.

Smrštěná aura má za následek, že je člověk podrážděný, ustrašený a izolovaný.

Příliš roztažená aura vede k touze po úniku a má sklony prožívat a brát na sebe emoce, myšlenky a dokonce i bolest ostatních – a to v celé oblasti, do níž aura zasahuje.

Vidět svoji auru můžeme všichni. Jde o trénink, který je možné velice brzy ovládnout. Chce to jen trpělivost a výdrž.

Nejlépe se aura sleduje na hřbetu ruky nebo na konečcích prstů, kam se zadíváme. Tuto techniku lze procvičovat kdykoliv a postupně své vidění rozšířit na další úseky těla.

Pohled by měl být uvolněný a směrovaný na jeden bod, zkuste nemrkat. Po chvilce se pohled rozostří a uvidíte tenkou linku vzdálenou nepatrný kousek od těla.  Ke sledování se doporučuje vložit do pozadí bílý papír nebo cvičení provádět před světlým pozadím během dne.

 

VIDĚNÍ AURY POMOCÍ ZRCADLA

Uvolněte se, nesmíte se do vidění aury nutit, ani se přespříliš snažit. Světlo nesmí být v místnosti moc ostré, spíše lehké šero. Uvolněným, rozostřeným pohledem se dívejte nepatrně za hlavu a ramena. Nemělo by vás rušit odrážející se pozadí místnosti v zrcadle, proto je vhodné postavit zrcadlo před bílou zeď. Dívejte se rozostřeným zrakem, nesoustřeďte se však pouze na vidění očima. Auru zaznamenáte především citem, proto buďte uvolnění a nad ničím nepřemýšlejte. Ani nad tím, co právě děláte. Nejdřív uvidíte jen jemné, průsvitné nebo mléčné světlo, možná jen na okamžik. Později, při pravidelném tréninku – musíte oči naučit dívat se ,,jinak“, zaznamenáte barvy nejrůznějších odstínů. Není to nic složitého, chce to ale čas a trpělivost a změnu ve vnímání a vidění. Jakmile tuto schopnost jednou získáte, dokážete se na auru napojit během okamžiku. Pokud byste chtěli tento proces urychlit, můžete se na pár hodin uzavřít ve tmě v místnosti se zrcadlem. Jde o to, nechat oči odpočinout od světla, jak denního, tak umělého. Chvilku času, než se začnete uvolněně soustředit, můžete věnovat dechovému cvičení.
Usadíte se v pohodlné pozici, nekřížíte ruce ani nohy, po celou dobu budete jen meditovat. Mysl zcela vyprázdníte a soustředíte se tichým pohledem na vlastní odraz v zrcadle. Soustředění pozornosti může trvat od pár minut po několik hodin. Za jak dlouho spatříte světlo aury je zcela individuální.
Všichni máme kolem těla světelnou vibraci, rozpoložení barev nám ukazuje, kdo jsme v tuto chvíli. Barvy ukazují úroveň naší spirituality, kvalitu duchovnosti. Barevnost aury se během dne neustále mění v souladu s momentální psychikou, mentální energií. Aura však nemá mnoho společného s rozumem ani chytrostí. Pojednává téměř výhradně o duchovní vyspělosti, odráží charakterové vlastnosti a aktuální zdravotní stav jedince.

BAREVNÁ ŠKÁLA AURY

Barevnost energetického pole o nás vypoví, kdo jsme v tuto chvíli. Prozradí emoce, pocity, radost, nadšení, lhostejnost i smutek. Aura vypráví nejen o člověku ale i o jeho vtělené světelné duši. Dává nahlédnout do podvědomí a skrze něj odečítá informace z morfických polí. Éterické tělo je skrze vibrace aury s námi v neustálém kontaktu. Intuitivní člověk, dokáže-li se na auru druhého člověka mentálně napojit, snadno rozpozná, v jakém je duševním či psychickém rozpoložení. Máloco dokážeme na úrovni osobního energetického pole skrýt, empatický člověk neomylně rozpozná dokonce i přetvářku a lež.

Bílá: spiritualita, duchovní vyspělost, jasnovidné schopnosti, vědomé snění, bohatý duševní život, senzitivita, vědomé prožívání štěstí.

Červená: aktivita, pracovitost, zdraví, pohyb, vitalita, emoce, vášně. Pokud převládá, může signalizovat agresivitu a nezdravé sebevědomí. Někdy poukazuje na přehnaný sklon k dobrodružství (adrenalinové sporty a podobně).

Oranžová: optimismus, otevřenost, radost, sebeovládání, přizpůsobivost, zdravá sebedůvěra. Je to barva ohleduplnosti, lidskosti, diplomacie, inteligence, taktnosti a přátelství.

Žlutá: rozum, intelekt, organizační schopnosti, tvořivost, obrazotvornost. Poukazuje na vyšší duchovní založení. Přemíra žluté ale prozrazuje sklon k zveličování nebo lhaní, případně k velmi bujné fantazii.

Zelená: barva lásky, obětavosti, vnitřní harmonie, svědomitosti, zodpovědnosti, družnosti, trpělivosti. Poukazuje na přátelskou a soucitnou povahu.

Světlemodrá: je spojována s chladem, samotou, moudrostí, klidem, nebo také introvertní povahou.

Tmavě modrá: poukazuje na hledání a dosažení životního poslání, cílené využívání životní energie. Ukazuje na pravdomluvnost, sociální cítění.

Indigová modř: soucit, porozumění, laskavost, štědrost, odpovědnost, tolerance, intuitivnost. Indigová je barvou vysoké spirituální úrovně.

Fialová: barva intuice, duchovnosti, nadsmyslového vnímání, fantazie. Ukazuje na umělecké sklony. Pokud je fialové barvy mnoho, může znamenat uzavřenost.

AUTOR ČLÁNKU: Boženka Papáčková

FOTO: pixabay.cz

www.vedomemistrovstvi.cz

0 0 votes
Article Rating

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x