VODNÁŘ 21.1.-20.2.

109

HLAVNÍ ENERGIE PRO ZROZENCE VODNÁŘE  NA MĚSÍC SRPEN 2024

Zrozenci ve znamení Vodnáře mohou mít náročnější měsíc, kdy se bude schylovat k situacím kolem nějakého žalu nebo bolesti. Není však nutné se na toto upínat, vždyť tyto stavy nás doprovázejí po celý život a nabízejí nám hodnotné zkušenosti, díky kterým rosteme a postupujeme kupředu. 

Může se stát, že něco nevyjde podle našich představ a vyvolá to v nás nespokojenost a zranění, proto přemýšlejme nad těmito situacemi a hledejme lásku ve svém nitru. Něco může být ukončeno, ale pouze to, co k nám nepatří, protože nikdo nám nemůže vtít to, co k nám patří.  Je třeba stát čelem a zklamání, která se mohou objevit řešit pozitivně.

V oblasti vztahu je mohou projevit hádky a nedorozumění, ale vše se dá ustát, je-li vůle. Pamatujme, že bolest přichází pouze tehdy, pokud opomeneme nebo přehlédneme něco důležitého. 

Jste-li v nějaké životní situaci, kde potřebujete najít řešení, zjistit co se kolem vás děje, co se po vás chce a jakým směrem se máte ubírat, pak můžete využít naší TAROT PORADNU a ptát se karet individuálně.