PLEJÁDSKÉ LÉČENÍ

99

Léčení je v dnešní době široký pojem. Mnohdy si myslíme, že musíme léčit pouze projevy našich nemocí, ale zapomínáme na příčinu, která se vždy ukrývá v našich niterných hloubkách. Omezení jakékoliv nemoci spočívá v našem odpojení se od Jednoty, od sebe samých. Vždyť nikdo nepřicházíme na tento svět trpět, jsou to jen naše programy a naše zapomnění na to, kdo skutečně jsme.

V kurzu projdeme tímto hloubkovým poznáním a uvědoměním, tím přeprogramujeme své tělesné buňky a staneme se mistry svého zdraví a života.

Naše srdeční centrum je napojeno na naše světelné Já a dokáže nám zpřístupnit velmi hluboké pravdy. Každé spojení s naším srdcem se uskutečňuje v okamžicích, kdy jsme na něj napojeny v danou chvíli – tady a teď. Jakmile se mu jednou jedinkrát otevřeme, zůstanou tyto dveře již otevřeny a my budeme moci kdykoliv slyšet hlubokou pravdu, která se pokaždé rozezní v našem srdci. Toto spojení přináší vnitřní klid, moudrost, důvěru v proud života. Proto propojme se s nejvyšší láskou a dovolme si skutečně milovat.