VTĚLENÉ VESMÍRNÉ BYTOSTI

0 247

VTĚLENÉ VESMÍRNÉ BYTOSTI -TEST

Vesmírné bytosti jsou vtěleny na Zemi, aby pomohly odvrátit hromadnou zkázu lidstva.pro tuto misi přijali lidské tělo. Jsou to dobrovolní vyslanci míru. Pocházejí z fyzických i nefyzických galaxií a podvolili se žít lidský život, aby mohli šířit dobro ve formě, ve které je pro přežití lidstva zapotřebí. Jejich vnitřní čistota a dobrota tak napomáhá rozptylovat energetické shluky zloby, nenávisti a napětí, které lidstvo vytváří a které by v konečné podobě mohli být spouštěčem jaderné války. Pokud by byla Země zničena, vlna negativní energie, která by se tím vzedmula, by ničivě zasáhla mnoho galaxií. Dalo by se říci, že úkolem vtělených vesmírných bytostí je zabránit za všech okolností jadernému konfliktu. Jejich nástroj je jejich dobrota a ušlechtilost, s jakou se chovají ke svému okolí.

TEST

Test je prvním krokem k poznání své podstaty. Projděte si všechny otázky, odpovězte ze svého srdce ( pozor tam, kde se s danou otázkou neztotožníte na 100 % – tu nepovažujte v danou dobu za relevantní. Porovnejte součet Vašich ,,ano“.

1. 

Velmi lehce přibírám na váze/právě v tomto období vážím víc než obvykle/trpím nadváhou (trpím přejídáním, jídlo mě uklidňuje, používám jídlo k uzemnění při duchovních technikách).

2. 

Moji bývalí, nynější partneři jsou narkomani nebo alkoholici, nebo jsou jinak závislí (citově na své matce, na mě jako partnerce, na automatech…).

3.

 Málokdy poruším nějaké pravidlo (děsí mě představa, že bych vjela do zákazu, přešla mimo přechod, šla na červenou).

4. 

Činí mi potíže říci NE (žádost druhých těžce odmítám, spíše řeknu ano a pak si to vyčítám).

5.

 Barvím si vlasy světlými odstíny, zesvětluji si vlasy (nebo jsem tak v minulosti činil/a).

6.

 Raději pomáhám jednotlivcům než skupinám (raději dáš peníze potřebným na ruku, než abys je posílal na charitativní účet pro všeobecné použití).

7. 

Trpíte nebo jste trpěl/a syndromem chronické únavy.

8. 

Mám raději zvířata než lidi /utrpení zvířat mě bolí víc než lidské.

9. 

Svým vzhledem působím keltsky – na slunci načervenalé vlasy, zrzavé vlasy, pihy, zdravá červená pleť (keltské geny máme téměř všichni Češi, Germáni apod. to ovšem nezohledňujte).

10.

 Mám rád kanadské žertíky.

11. 

Rád druhé škádlím a dělám jim ve zdravé míře naschvály. Okolí říká, že mám uličnický pohled.

12. 

Jsem naprosto nezávislý/á. Nesnáším jakákoliv pravidla a nerad se podřizuji autoritám.

13.

 Po finanční stránce se bud‘ koupu v penězích, nebo trpím hladem – nic mezi tím.

14. 

Trpíte nějakou závislostí (nikoliv na jídle) automaty, drogy, alkohol, cigarety, člověk.

15.

 Jsem nerad/a středem pozornosti a na společenských akcích stojím většinou stranou.

16.

 Vždy jsem věřil/a v mimozemské civilizace a UFO a zajímám se o ně/ mám pocit, že jsem s nimi v kontaktu, pamatuji si na návštěvu kosmické lodě.

17.

 Mám nutkavou potřebu být vůči druhým ohleduplný/á bez ohledu na to zda to oceňují (pomáhám a nečekám na to, že za to něco dostanu).

18.

 Praktikuji Reiki, nebo jiné formy energetického léčení.

19.

 Moje životní poslání je pro mě mnohem důležitější než se oženit/vdát, mít rodinu.(přesto po rodině toužím).

20.

 Moc rád bych zase odešel Domů, protože vím, že Země není mým domovem, (cítím se tu jako cizinec, nelíbí se mi tu, nemám tu na Zemi kořeny. Jako bych tu byl omylem).

21.

 I když se dokážete velmi silně do druhých vcítit a máte je opravdu rádi, přesto cítíte, že nejste (k nikomu) schopni skutečné hluboké všeobjímající lásky (a to i přesto, že víte, že vaše 4. čakra je otevřena na maximum ? / stále jako by mezi vámi a milovanými lidmi stála neviditelná překážka vyvolávající odstup).

22.

 Mám za sebou těžkou autonehodu nebo jinou zkušenost (těžký porod, drogy, koma, pokus o sebevraždu), díky níž jsem se ocitl na hranici mezi životem a smrtí.

23.

 V minulosti jsem byl/a tak zoufalý/á že jsem vážně uvažoval/a o sebevraždě. Mám za sebou pokus o sebevraždu.

24.

 Změnil/a jsem si křestní jméno, nebo o tom vážně uvažuji. (Moje jméno se mi zdá cizí a neustále slyším jedno jediné, které mi je blízké).

25. 

Moji přátelé a rodina mi říkají, že jsem se najednou změnil/a, že jsem vyměněný/á.

26.

 Udělal/a jsem nebo právě dělám drastické změny v mnoha oblastech života najednou (změna bydliště, zaměstnání, partnera, profese, rozvod).

27.

 Mám hluboké duchovní znalosti, které jsem nezískal/a ani četbou, ani skrze učitele (přichází mi skrze mysl, získala jsem je v meditaci, transu apod).

28.

 Náhle jsem si jednoho dne uvědomil/a, že jsou mi blízcí lidé vzdálení jako cizinci.

29.

 I když vím, že se od ostatních liším, přesto s lidmi dobře vycházím a jsem v jejich společnosti rád/a.

30. 

Jsem si vědom/a že mám magické schopnosti, kterých dosud nevyužívám (tuším, že by stačilo natáhnout ruku a ovládal/a bych je, ale z nějakého vnitřního důvodu zatím nemohu a nebo nechci).

31. 

Vzpomínám si na své minulé životy (zajímám se o starou Atlantidu a krále Artuše (měl/a jsem vzpomínku na některý skrze autohypnozu, regresi, mívám živé sny, co mají hlavu a patu a já vím, že jsem je celé prožil/a už někdy v minulosti). Zajímám se o magii starověkého Egypta, přitahuje mě vše o Indii, Tibetu, či zajímám se o ztracené civilizace).

32. 

Jsem přesvědčen/a že jsem byl/a upálen/a nebo jiným způsobem popraven/a za dob honu na čarodějnice (jsem empatický/á i při shlédnutí filmu Johanka z Arku).

33. 

Zabývám se tarotovými kartami, orákuly, astrologií, magií, metafyzikou, alchymií.

34.

 Přitahují mě přírodní náboženství – šamanizmus, wicca, rituály novolunní a úplňku apod.

35.

 Máte mimořádné schopnosti je jedno, zda od narození či získané iniciací do Reiki), např. jasnovidnost, manipulace s počasím, telekineze, tělesný magnetizmus.

Výsledek:

1-7: 4x ANO a více – jste vtěleným andělem

8-14: 4x ANO a více jste vtělenou elementární bytostí

15-21: 4x ANO a více jste vtělenou vesmírnou bytostí

22-28: 4x ANO a více – jste novou, tedy vyměněnou duší

29- 35: 4x ANO a více jste vtěleným zasvěcencem

Pokud vám vychází více kategorií, jste hledající duší, nebo tzv. „skokanem“ nebo „ochráncem“).


POPIS VYHODNOCENÍ


VTĚLENÍ ANDĚLÉ

Někteří andělé na sebe berou fyzickou podobu jen na okamžik, aby zabránili tragédii a pak beze slova mizí. Na druhé straně jsou andělé, kteří se rozhodnou přímo pro život v lidském těle a ti patří mezi nejvzácnější šiřitele světla na planetě Zemi. 

Vtělení andělé přišli na svět, aby pomáhali a uzdravovali. Je třeba, aby svou pomoc poskytovali vědomě. Chovají vůči lidem lásku a vidí v každém to nejlepší. Proto je pro ně těžké říkat NE. Měli byste proto absolvovat asertivní kurz, kde se to naučíte. Sami sobě totiž dokážete odepřít cokoliv, protože je pro vás typické sebezapření, ale druhým neodepřete téměř nic. Vtělení andělé se proto často omlouvají, když už se donutí požádat někoho o pomoc : „promiň mi prosím tě, že tě zatěžuju, ale potřebovala bych s něčím pomoct, byl bys tak moc hodný. Ještě jednou prosím tě nezlob se..“ Na druhou stranu následují pocity, že nám nikdo nepomůže, (když jsme si nedokázali o pomoc říci) anebo pocit marnosti (když „víme“ že nikomu v léčení nemůžeme věřit tak jako sami sobě a tak nemáme komu o pomoc říci.).

Vtělení andělé často hledají službu a pomoc druhým. Jsou vynikající léčitelé, poradci, učitelé či pracovníci cestovního ruchu. Většina z nich raději pracuje s jedním klientem nežli se skupinou.

VTĚLENÉ ELEMENTÁRNÍ BYTOSTI

Fyzicky se podobají svým jmenovcům – vílám, elfům, skřítkům, trpaslíkům, lesním mužíkům, morským vílám, delfínům, jednorožcům a zvířatům. Mají načervenalou barvu vlasů v různých odstínech. Mohou být úplně zrzaví, nebo mít kaštanové vlasy s nádechem do měděné červené na slunci. Také pihy jsou znamením elementární bytosti. Nesnášejí pravidla, a myslí si, že ti co se jimi řídí jsou pokrytci. Mají rošťácký pohled, rády legraci, kanadské žerty a nikdy nemají k smíchu daleko. Křídla (jasnovidně viděno ) mají motýlí, nebo jako křídla výžky. Těla mají většinou štíhlá, až šlachovitá, rychlý metabolizmus a citlivý nervový systém. Jsou závislými na mnoha různých věcech – alkoholu, drogách, lidech, vztazích.

Elementálové se vyhýbají těžké práci, která podle nich není podmínkou k dosažení smysluplných výsledků. Proto si o nich okolí často myslí, že jsou lenoši a ulejváci, kteří si raději hrají, než aby řešili co je potřeba.

Elementálové se stále chovají, jako by žili ve své duchovní říši a tak jsou překvapeni, že jejich potřeby (jídlo, oblečení, peníze) se v materiálním světě nezhmotní pouhým pomyšlením. Proto se většina z nich pohybuje na okraji chudoby. Elementární bytosti jsou známy i svými výbuchy vzteku.

VTĚLENÉ VESMÍRNÉ BYTOSTI

Jsou vtěleny na Zemi, aby pomohly odvrátit hromadnou zkázu lidstva. Pro tuto misi přijali lidské tělo. Jsou to dobrovolní vyslanci míru. Pocházejí z fyzických i nefyzických galaxií a podvolili se žít lidský život, aby mohli šířit dobro ve formě, ve které je pro přežití lidstva zapotřebí. Jejich vnitřní čistota a dobrota tak napomáhá rozptylovat energetické shluky zloby, nenávisti a napětí, které lidstvo vytváří a které by v konečné podobě mohli být spouštěčem jaderné války. Pokud by byla Země zničena, vlna negativní energie, která by se tím vzedmula, by ničivě zasáhla mnoho galaxií. Dalo by se říci, že úkolem vtělených vesmírných bytostí je zabránit za všech okolností jadernému konfliktu. Jejich nástroj je jejich dobrota a ušlechtilost, s jakou se chovají ke svému okolí.

Mimozemšťané se vtělují na naši Zem, aby zabránili lidstvu zničit planetu. Většina vtělení je první, protože nikdy v minulosti nebyla naše planeta tak ohrožena. Její destrukce by měla vliv i na okolní vesmír a proto jsou tu mimozemšťané odvracející hromadnou zkázu. Jejich vnitřní čistota a dobrota napomáhá rozptylovat energetické shluky zloby, nenávisti a napětí, které lidstvo vytváří. Jsou známi tím, že jim na tváři hraje často lehký úsměv, jsou připraveni kdykoliv přijít pomoci – ovšem dělají to tak nenápadně, že jim často ani lidé nepoděkují. Jsou všude tam, kde je potřeba laskavosti. Působí jemně až křehce a to i když mají velmi silnou vnitřní sílu. Proto mají potřebu držet se v pozadí. Když konají dobro doufají, že si toho nikdo nevšimne, nebo z toho alespoň nebude dělat vědu.

Bohužel, mimozemšťané jsou často násilím (citovým a fyzickým) – tak unaveni a zdrcení, že touží po návratu domů. Vzhledem k tomu, že své předcházející životy strávili ve vesmíru, vzdáleni od planety Země, mohou ostatním připadat zvláštní, nebo dokonce podivní, a to jak svým vzezřením, tak i chováním a způsoby, zájmy, myšlením, i osobnostním vyzařováním. Ve společnosti se cítí rozpačitě, protože nemají z dřívějších životů zkušenosti, jak se chovat. Proto mohou ztrácet i vědomí jsou-li náhle hozeni do prostoru plného lidí. Zároveň se cítí druhými odmítáni, což se pravděpodobně dělo i v jejich dětství. Tyto zážitky ještě zvyšují jejich touhu po domově, neboť podvědomě tuší, že ,,tam někde“ ať už je to kdekoliv, jsou doma, tam mají chápající druhu, své zázemí a jistoty.

Všichni mimozemšťané jsou nositeli vesmírné energie – zejména a nejčastěji Reiki. Jsou nejcitlivější v poměru k ostatním vtěleným duším at‘ už andělům či zasvěcencům. Vesmírní lidé by se měli naučit energií pracovat, aby ji mohli využívat k léčení. Hodně z nich má profese v nichž pracují s rukama – maséři, léčitelé, poradci či tvůrci, umělci. Reiki Lidé dostali z Plejád a snad právě proto u vesmířanů vede jako používaná energie. Přinesl ji sem mimozemšťan už dávno před Usuim, vtělil se právě proto, aby nám Reiki kanál mohl zprůchodnit a darovat na stálé napojení. Aura (na fotografii) u vesmírných lidí vypadá stejně jako energie Reiki. A teď pozor. Mimozemšťané bývají většinou mistři Reiki.

NOVÉ DUŠE

Nová duše je duše, která se rozhodla že se vyhne obvyklému procesu zrození, kterým se duše vtěluje do lidského embrya. Tělo získává jiným způsobem. Učiní dohodu s jinou duší, že si v určitém časovém bodu vymění své životní energie. Tento proces obvykle probíhá tak, že nová duše kontaktuje člověka, který trpí hlubokou depresí a nemá sílu dál žít. Nová duše tuto zlomenou bytost osloví ve spánku. Místo toho, abys zemřel rezignací na život nebo spáchal sebevraždu, čímž by přišlo nazmar tělo, dovol mi, abych ti pomohl. Až budeš připraven převezmu tvé tělo a ty se budeš moci vrátit domů do duchovních světů. Nakrmím tvou kočku, pomůžu dětem s domácími úkoly, každou neděli zavolám tvé matce a postarám se i o tvé ostatní závazky…“

Přišli jste na Zemi šířit Božskou lásku a mír. Forma, kterou jste si vybrali je druhořadá. Možná mate potřebu nějak v naplňování svého poslání pokročit, ale brání vám pocit, že dosud nejste ve svém „oboru“ dokonalí. Nečekejte na mistrovství a začněte i s maličkostmi, i ty dělají zázraky. Skočte do toho rovnýma nohama. Ranní meditace se pro vás má stát nutností, snažte se být příkladem duševního klidu a míru pro své okolí. Využívejte k tomu jakoukoliv metodu, požádejte své anděly, průvodce atd.

  SKUPINA ZASVĚCENÝCH

– vtělení mágové, čarodějové, velekněží, kouzelníci a šamani

Zasvěcenci by měli být vášniví, exotičtí, výstřední, charizmatičtí. Jako by z jejich nitra vycházelo světlo. Obvykle mají hedvábné dlouhé vlasy (nemusí vždy platit, zejména při kombinaci vtělení), oválné tváře, znepokojivý pohled. Jsou obdařeni hlubokou moudrostí, a vysoce vyvinutými intuitivními schopnostmi. Jejich pohled je pronikavý a nemá smysl před nimi předstírat – okamžitě poznají, že lžete. Působí okázale a nápadně. S oblibou se oblékají do vlajících šatů, obklopuje je aura tajemného. Když jim pohlédnete do očí hned víte, že oni vědí. Představitelé jsou lidské bytosti, které se naučily ovládat energii. Jsou schopni zázračných uzdravení, kouzel ve smyslu zhmotňování svých přání nebo představ. Dokáží i ovlivňovat počasí, ovládají telekinezi a levitaci.

Jedná se o mocné mágy náležející k lidské rase, kteří byli povoláni z duchovních světů zpět do fyzického světa kvůli dramatickému vývoji události na Zemi. Energie, kterou vyzařují, působí ve srovnání s ostatními představiteli vtělených bytostí tajemněji a je hutnější. Mají v sobě něco pochmurně zádumčivého, vážného, dalo by se říci až depresivního a často působí tvrdě a nelítostně. Ve vztazích se chovají neústupně, ale způsobem, který je pro druhou stranu dobrou lekcí. Mají potřebu své přátele a rodinné členy dirigovat, protože vědí, co je pro ně nejlepší. Pokud někdo potřebuje smysluplnou radu, měl by o ni požádat právě zástupce této říše. Zasvěcení jsou bytostmi, které tu jsou od úsvitu lidských dějin. Stejně jako ostatní pozemští andělé i oni vnímají ve vztahu ke svému okolí odlišnost. Někteří z nich dokonce říkají: jsou jiný než ostatní a jsem na to pyšný. Proto je pro zasvěcené život přijatelnější než pro ostatní představitele vtělených bytostí. Jsou realisté, jsou schopni soucitu a trpělivosti. Naučili se užívat si života.

Na Zemi se vrátili proto, aby toto učení šířili dál. Byli vyzváni, aby se vrátili na Zem, protože člověk se musí konečně naučit pracovat se svou vnitřní silou. Je třeba vytvářet harmonii a mír. Mnoho z nich váhalo, když se na Zemi ocitli, pocítili, jak se hustá energie Země převaluje, místo aby plynula. Ti, kteří nebyli schopni se s tímto klimatem vyrovnat, zvolili okamžitou smrt. Ostatní se rozhodli zůstat, ale stavy hluboké deprese u nich střídali vlnu hněvu. Nejschopnější a nejodolnější z nich se znovu pustili do studia pozemských duchovních věd, jako je astrologie, wicca, kabbala atd. Dále se zabývají pohanským náboženstvím, rituály, léčením s použitím krystalů, léčivých bylin, zaříkáváním, invokacemi za použití svící, šamanizmem, atd. Zasvěcenci své duchovní a magické schopnosti průběžně rozvíjejí v každém ze svých vtělení. Ti nejschopnější jsou zběhlí v alchymii, ve zhmotňování představ, v léčení …

Máte vůdcovské schopnosti, máte charizma, sebedůvěru, osobní moc a vědomí vlastní hodnoty, která z vás vyzařuje na každém kroku. Lidé k vám přirozeně chovají úctu a obdiv. Svou silou jim můžete také nahánět strach, proto vždy jednejte jako správný duchovní učitel- tedy tak, aby měli ostatní jistotu, že svou sílu ovládáte, nezneužijete a nenecháte ovládnout svým egem. Jakmile se vás okolí bojí, je to znamení, že se chováte nevhodně na zasvěcence a patrně směřujete mimo pravou cestu, pokud už mimo nejste. Je pravděpodobné, že si zvolíte profesi (koníčka) duchovního učitele, astrologa, okultisty, duchovního léčitele , jasnovidce, vědmy, vykladače karet atd. Narazí-li zasvěcenec na posluchače bez zájmu a motivace, trpí hlubokým pocitem marnosti (a pocitem, že on udělal někde chybu, což je naprosto mylný dojem.

KOMBINOVANÁ VTĚLENÍ – více kategorií naráz

Máte-li pocit, že patříte do více kategorií (vyšlo vám to v testu ) je to možné. Tyto vtělené bytosti si jsou sice vědomy svého poslání, ale nejsou si jisté svou příslušností k určité kategorii. Řiďte se intuicí a pocity. Požádejte někoho kdo pracuje s tarotem, věští z jiných orákulí a nebo je jasnovidný, aby vám udělal ve věci jasno. Také se můžete optat svého okolí jak vás vidí oni, protože tak se vám vybaví kompletní obraz.

OCHRÁNCI

Existují lidé, kteří se mohou identifikovat se všemi skupinami a přesto nejsou Skokani. Jsou to inkarnovaní OCHRÁNCI všech skupin. Jejich úkol zde na Zemi je takový, že bezprostředně poznají jak Anděly, Elementály…tak i ostatní…a pak jim pomáhají a starají se o ně… Ztotožňují se se všemi pozemskými anděly (ale zatím se nepodařilo zjistit, co mají společného s novými dušemi – možná je to tím, že to není specifická říše, ale proces), ale pouze částečně.

AUTOR ČLÁNKU: Boženka Papáčková

FOTO: pixabay.cz

www.vedomemistrovstvi.cz

0 0 votes
Article Rating

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x